- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 40 |
Jablko | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Mandle (nesolené) | 5 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 1312 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ovesné vločky nasypeme do hrnce, přilijeme polotučné mléko a na mírném plameni vaříme, dokud kaše nezhoustne. Ozdobíme pokrájeným jablkem, skořicí a ořechy. Kaši není třeba sladit, ochutí ji skořice a ovoce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.